Optimering af belastningen på operativsystemet

Når du kører en computerscanning ved hjælp af Kaspersky-programmet, kan den bruge betydelige systemressourcer. For at optimere belastningen på systemet kan du konfigurere Kaspersky-programmet til at køre scanningsopgaver (til systemhukommelse, systempartitionen og startobjekter) og til at opdatere databaser, når computeren er låst eller pauseskærmen er aktiveret. Denne ekstra indstilling giver dig mulighed for at forbedre sikkerheden på din computer uden at ofre ydeevnen, når du bruger den.

Hvis computeren kører på batteri, udfører Kaspersky-programmet ikke opgaver, når computeren er inaktiv, for at forlænge batteriets levetid.

Sådan optimerer du belastningen på operativsystemet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til Indstillinger for ydeevnePC-performanceboost.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet Udsæt computerscanningsopgaver, når CPU'en og disksystemerne er meget belastede.